През 2014 се впуснахме в организацията на “Varna Channel Cup” водени от амбицията да създадем едно от най-престижните ветроходни събития в България… и успяваме вече 5 години!
Последните две издания на регата „Varna Channel Cup“ надминаха всички очаквания, а според участниците и медиите се превърнаха в едни от най-добре организираните ветроходни регати в България.
Регатата традиционно стана едно от най-добре отразяваните спортни събития за годината. Последното издание събра 250 ветроходци и 34 яхти, привлече над 30 медии и над 3000 човека публика и отново се превърна в едно от най-мащабните ветроходни състезания, организирани по Българското Черноморие. През 2017 реализирахме 25% увеличение на екипажи и яхти и над 35% увеличение на медийните публикации спрямо 2016.
Това бе отново повод да се чуе за ветроходството в България и то да бъде достойно оценено! Защото една от най-важните цели на регатата от години, е да бъде даден силен тласък на ветроходния спорт в България и на идеята за активен живот сред природата, която се надяваме все повече млади хора да прегърнат.
Но освен спортно събитие, регатата е и мащабен бизнес проект, който си поставя много амбициозни цели по отношение на комуникацията на спонсориращите марки. Стремим се всяка следваща година да предлагаме на всички партньори на регатата един все по-успешен бизнес продукт, който да помогне на техните марки и бизнесът им в България.
През 2018 отново разпъваме платната в организация на петото, юбилейно издание на регатата „Varna Channel Cup”. Генерален спонсор за втора поредна година е Хотел-казино Черно море – един от символите на Морската столица. Търсим не просто спонсори, а съмишленици и партньори, които да добавят вятър в платната на проекта. Благодарение на вас можем да направим регатата още по-зрелищна, като така да ви възвърнем всеки лев, който сте инвестирали.
Тази година очакваме над 40 яхти, 300 елитни ветроходци и над 100 VIP гости на спонсорите на регатата. Повечето от тези хора принадлежат към най-високите слоеве на обществото – ветроходството е не просто скъпо хоби, а истинска страст, споделяна от хора, които налагат темпото и дневния ред, както в бизнеса, така и в обществото.
Нека плаваме заедно!

 

 

 

 

Ние имаме много възможности за спонсори,

свържете се с нас: