През 2014 се впуснахме в организацията на “Varna Channel Cup” водени от амбицията да създадем едно от най-престижните ветроходни събития в България… и успяваме вече 7 години!

Последните издания на регата „Varna Channel Cup“ надминаха всички очаквания, а според участниците и медиите се превърнаха в едни от най-добре организираните ветроходни регати в България.

Регатата традиционно стана едно от най-добре отразяваните спортни събития за годината. Последното издание събра 250 ветроходци и 34 яхти, привлече над 30 медии и над 3000 човека публика и отново се превърна в едно от най-мащабните ветроходни състезания, организирани по Българското Черноморие.

Това бе отново повод да се чуе за ветроходството в България и то да бъде достойно оценено! Защото една от най-важните цели на регатата от години, е да бъде даден силен тласък на ветроходния спорт в България и на идеята за активен живот сред природата, която се надяваме все повече млади хора да прегърнат.

Но освен спортно събитие, регатата е и мащабен бизнес проект, който си поставя много амбициозни цели по отношение на комуникацията на спонсориращите марки. Стремим се всяка следваща година да предлагаме на всички партньори на регатата един все по-успешен бизнес продукт, който да помогне на техните марки и бизнесът им в България.

Търсим не просто спонсори, а съмишленици и партньори, които да добавят вятър в платната на проекта. Благодарение на вас можем да направим регатата още по-зрелищна, като така да ви възвърнем всеки лев, който сте инвестирали.

През 2023 г. основен спомоществовател на регата „Varna Channel Cup“ е фирма  ConForma. Компанията е лидер в предлагането на вентилируеми фасадни системи и надежден и коректен партньор. Регатата се провежда с подкрепата още на Община Варна и нашия дългогодишен партньор хотел и казино “Черно Море”. До нас застанаха още:  Медицински университет – Варна, „Ултрамарин“ Спортен Клуб по Ветроходтсво и Гууд Кептън. За да подсилим издръжливостта на всеки участник в състезанието независимите партньори на „Орифлейм България”, са подготвили хранителни добавки и витамини за всеки състезател. Ще изживеем една неповторима морска емоция и благодарение на нашите партньори ще добавим още тяга в платната, спортсменски дух и желание за победа!

Тази година очакваме над 40 яхти, 300 елитни ветроходци и над 100 VIP гости на спонсорите на регатата. Повечето от тези хора принадлежат към най-високите слоеве на обществото – ветроходството е не просто скъпо хоби, а истинска страст, споделяна от хора, които налагат темпото и дневния ред, както в бизнеса, така и в обществото.
Нека плаваме заедно!

Ние имаме много възможности за спонсори,  свържете се с нас: