През 2014 се впуснахме в организацията на “Varna Channel Cup”, водени от амбицията да създадем едно от най-престижните ветроходни събития в България… и успяваме вече 8 години!
Регата Varna Chanel Cup е единственa по рода си за България с възможността всички морски надпревари да бъдат наблюдавани непосредствено от брега, както и с множеството възможности граждани и гости да се включат и опитат от предизвикателствата на вятъра и морето. В сърцето на този модел на съпреживяване на морските емоции, стои желанието на всички участващи клубове да напомнят за мястото на Варна като център за развитие и популяризиране на тази култура в България.
Последните две издания на регата „Varna Channel Cup“ надминаха всички очаквания, а според участниците и медиите се превърнаха в едни от най-добре организираните ветроходни регати в България.
Последното издание събра към 300 ветроходци и 40 яхти, привлече над 3000 човека публика и отново се превърна в едно от най-мащабните ветроходни състезания, организирани по Българското Черноморие.
Нека плаваме заедно!

Удобни места и часове за наблюдение от граждани:
8 Юни – от 15:00ч. до 17:00ч. – Морска градина
9 Юни – от 10:00ч. до 18:00ч. – Морската градина

10 Юни – от 11:00ч. до 18:00ч. – кв. Аспарухово, южен бряг; Морска гара Варна – Пешеходна зона

11 Юни – от 10:00 – 17:00ч. – Централен плаж; Морско Казино

 

 
 

 
 

Ако искате да получите допълнителна информация

попълнете формата: