Program Schedule

Канална гонка 2018

Pro-Am гонки 2019

Награждаване 2019

Откриване 2018

Гонки от 24 май 2019

Закриване 2018

Най-добра Българска регата

„Варна ченъл къп“ получи високи оценки в допитването до български ветроходци като най-голям е процента одобрение в категориите „Организация“, „Подбор…

Read More

Media about us

  • “Регатата е ежегодно очаквано събитие, не само за варненци, но и за цяла България, тя се очаква да подобри имиджа на Морска столица и да спомага за увеличаване на туристическия поток към града ни. Инициативата представя Варна, като развиващ се град, реализиращ нови проекти и отдаващ заслуженото уважение към морето и възможностите, които то предлага.”

    Visit.varna.bg
  • “Регатата за килови яхти, превърнала се в истински празник на морето и ветроходните спортове, се провежда под егидата на кмета на Варна – Иван Портних, със съдействието на Община Варна. Състезанието е единствено по рода си за България с възможността морските надпревари да бъдат наблюдавани непосредствено от брега.”

    Darik news
  • “Истинска феерия от цветни спинакери влезе в събота-3 юни в канала по повод регатата Varna Channel Cup, чиято запазена марка е именно гонката канал-езеро. 32 яхти се включиха в надпреварата, а финалът е в неделя-4 юни.”

    БНР, радио “Варна”